Ke Asapkoyan2u

30 April 2012

BERSIH 3.0: KATA MEREKA POLIS MENGGANAS KATA MEREKA !

Inilah gambar yang sangat popular di blog-blog serta wall Facebook puak-puak Pakatan Rakyat. Kata puak-puak Pakatan, ini adalah bukti yang kekecohan serta kekacauan di Kuala Lumpur dalam acara BERSIH 3.0 telah dimulakan oleh pihak polis.

Konon-kononnya anggota polis dan HARAMJADAH yang menendang belakang anggota polis trafik yang motosikalnya telah dibakar sebagai ORANG YANG SAMA.

Tengok gambar-gambar di atas dan anda sendiri boleh membuat keputusan, sama ada individu berkenaan adalah orang yang sama, atau sebenarnya hanya mempunyai persamaan pada bibir yang diketap!

Bagaimanapun, di wall Pakatan Rakyat yang bersungguh-sungguh nak bagitahu kononnya ini adalah orang yang sama, lebih ramai yang tidak percaya berbanding percaya memandangkan wajah yang terdapat dalam gambar di atas adalah dua orang individu yang berbeza sama sekali.

BAGAIMANA PULA DENGAN GAMBAR BERIKUT YANG DIPERCAYAI GAMBAR ASAL?

 Semoga gambar-gambar ini menjadi iktibar kepada kita agar tidak terpengaruh dengan cara keganasan bagi menegakkan keadilan.

Trully asian, like no other place?
Perbuatan melampau batas. Hari ini dia sepak orang besok dia pula kena sepak oleh orang lain. Allah itu Maha Adil

Orang asing punk pun ikut sama terlibat
Ini dia orang yang risau perangai anak jadi jahat dulu, agaknya sekarang tengah mendidik ikut cara demo bersih - belasah orang, maki hamun, vandalism, menentang pengawal keselamatan....


Siapa sebenarnya yang memulakan provokasi? Siapa sebenarnya yang memulakan tindakan ganas? Lihat gambar..
Ditakdirkan salah seorang ahli keluarga lelaki berbaju belang itu teraniaya oleh penjenayah kelak, agaknya kepada siapa tempat dia mengadu?
sumber dipetik: Blog The Flying Kick & Rajahmas.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ulasan anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...